Пошук

Щодо даних моніторингу питної води та проведення профілактичних заходів

Дата: 18.03.2022 16:11
Кількість переглядів: 3806

Доводимо до Вашого відома, що в результаті обстрілу військами РФ очисних споруд Василівського експлуатаційного цеху водопостачання та водовідведення, який знаходиться у с. Верхня Криниця, зруйновано декілька важливих об’єктів. Також зруйнована будівля каналізаційної насосної станції № 1, що відводить стічні води м. Василівки на очисні споруди каналізації, внаслідок чого зворотні стічні води з міста зараз потрапляють до р. Дніпро без будь якого очищення.

Слід зазначити, що водозабір для потреб централізованого водопостачання населених пунктів з Каховського водосховища не здійснюється.

Виходячи з вищезазначеного просимо звернути увагу на наступні рекомендації:

1. Обмежити будь-яке водокористування з Каховського водосховища

2. До отримання інформації про постачання якісної привізної води для пиття можна користуватися тільки добре прокип’яченою або бутильованою питною водою

3. Для приготування їжі обов’язково використовуйте перевірену питну воду, застосовуйте термообробку (варіння, смаження, запікання). Овочі та фрукти ретельно мийте кип’яченою водою, потім обдавайте окропом

4.  У разі підозри щодо розвитку ознак інфекційних захворювань або отруєнь (підвищення температури тіла, лихоманка, запаморочення, головний біль, болі у животі, нудота, пронос, нежить, кашель, пожовтіння шкіри, склер очей, висипи на тілі, поява гнійників і т.д.) терміново зверніться за медичною допомогою, не допускайте самолікування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь