Пошук

Щодо безкоштовного перевезення громадян

Дата: 12.09.2022 08:26
Кількість переглядів: 1174

Нагадуємо, що  на території Біленьківської громади продовжує функціонувати соціальний безкоштовний   автобус. Перевезення здійснюється до районної лікарні (Верхня Хортиця) за наступним графіком:
-  Понеділок, четвер - з с. Червонодніпровка через с. Біленьке, с. Біленьке Перше, с. Лисогірка, с. Канівське, районна лікарня (Верхня Хортиця) та в зворотному напрямку. 
Відправлення здійснюється з с. Червонодніпровка о 07-45 год., з с. Біленьке о 08-00 год. (біля сільської ради) далі з заїздом до сільської ради с. Лисогірка та сільського клубу с. Канівське. Від районної лікарні (Верхня Хортиця) відправлення о 14-00.
-  Вівторок, п`ятниця – з с.Біленьке, через с. Мар`ївка, с. Новосергіївка, с. Уділенське, с. Смоляне, районна лікарня (Верхня Хортиця) та в зворотному напрямку
Відправлення здійснюється з с. Біленьке о 09-00 год., (біля сільської ради) далі з заїздом до сільської ради с. Мар`ївка, зупинки с. Новосергіївка, с. Уділенське, с. Смоляне. Від районної лікарні (Верхня Хортиця) відправлення о 14-00.
      Скористатись правом на проїзд можна після попереднього запису за телефонами 0639038931 (для Червонодніпровки та Біленького), 0954950901 (для Мар’ївського старостату), 0633638278 (для Лисогірського старостату)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь