Пошук

ЩОДО ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19 НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.10.2022 13:25
Кількість переглядів: 600

    Повідомляємо Вас, що на території Запорізького району з початку 2022 року захворіло на COVID-19 1150 осіб, показник захворюваності склав 2024,1 на 100 тисяч населення. Починаючи з серпня 2022 року, серед населення Запорізького району,  показники захворюваності COVID-19 має тенденцію до зростання. Щотижневий показник захворюваності зріс  з 14,0  на 100 тисяч населення до 56,3 на 100 тисяч населення.

   На території Біленьківської ТГ з березня 2022р. по липень 2022 р. хворих на COVID-19 не зареєстровано. У другій половині серпня сімейні лікаря почали реєструвати перші випадки, а в вересні зареєстровано 25 нових випадків.

  У зв’язку зі зростанням захворюваності на COVID-19 серед населення Запорізького району та Біленьківської територіальної громади, з метою своєчасної організації протиепідемічних заходів за місцем проживання, навчання, роботи захворілого та недопущення групового захворювання та спалахів, просимо Вас використовувати  засоби індивідуального захисту у місцях  скупчення людей, носити маски, змінювати їх два рази на день. При появі перших симптомів захворювання (підвищення температури, кашель, слабкість) звертайтесь до сімейного лікаря та виконуйте його настанови.

   Згадайте про профілактичні щеплення від COVID-19, які ви можете зробити у пункті щеплення Біленьківської амбулаторії (с.Біленьке, вул.Центральна,25А, І поверх, телефон реєстратури: 0502873379), що значно зменшує можливість тяжкого протікання хвороби та уникнення  ускладнень.

  Клінічні прояви хвороби не змінились , усі випадки, що зареєстровані на території Біленьківської ТГ з серпня по вересень протікали в легкому стані, була одна госпіталізація хворої з групи ризику (хронічні хвороби).

   Бережіть себе, виконуйте всі рекомендації та настанови лікарів, користуйтеся засоби індивідуального захисту. Будьте здорові.

 

З повагою, головний лікар КНП «ЦПМСД»

Біленьківської СР ЗР ЗО                                             Людмила САНАКОЄВА    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь