Пошук

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Дата: 13.12.2022 12:13
Кількість переглядів: 184

Інформуємо Вас про те, що на території нашої громади створені Пункти Незламності. Діятимуть вони в екстрених надзвичайних ситуаціях в разі тривалого аварійного відключення електропостачання.

В цих Пунктах кожен бажаючий може зігрітись, підзарядити телефони від зарядок, які працюватимуть за допомогою  генераторів, випити гарячого чаю. В разі критичних ситуацій, громада забезпечила в пунктах наявність розкладачок, ковдр, зарядних пристроїв, наявність працюючого генератора, запаси води, гарячі напої, опалення приміщень, запас пального для генераторів.

Пункти Незламності функціонуватимуть в разі необхідності в  Біленькому (ЗДО «Дивосвіт», адмінбудівля сільської ради), в Марївці (Гімназія «Оберіг») та в Лисогірці (гімназія «Мрія») та працюватимуть цілодобово та безкоштовно у форматі тимчасового перебування аж до моменту включення світла. В наших Пунктах Незламності є графік чергувань і відповідальні особи готові допомогти кожному з вас у випадку тривалих відключень електроенергії.

Головне призначення Пунктів Незламності – в разі аварійного відключення електроенергії понад як на 24 години стати острівцем безпеки, стабільності, тепла та єдності.

Ми всі зараз терпимо незручності у зв’язку з тривалими відключеннями електроенергії і розуміємо кожного з вас. Все це відбувається через напад на Україну і масовані обстріли російськими військами об’єктів критичної інфраструктури.

Крім спроб залишити нас без світла і тепла, ворог намагається сіяти недовіру та розбрат серед українців. Ми ж маємо бути стійкими і не піддаватись на провокації. Адже саме у єдності наша сила і шлях до Перемоги.

Не забуваємо, що наша громада – сільська. І на щастя, більш адаптована до проживання без централізованої подачі енергоресурсів, ніж великі міста з багатоповерхівками. Подбати про свою безпеку та комфорт повинен і може кожен з нас:

  • зробити запас продуктів тривалого зберігання та питної води;

  • мати під рукою автономну туристичну горілку;

  • ліхтарики та інші автономні пристрої освітлення;

  • запальнички, сірники та свічки;

  • у кого є автотранспорт, телефони і гаджети можна заряджати в машинах;

  • слідкувати за станом заряду павербенків та мобільних телефонів.

В співпраці між собою, з родичами та сусідами, Пунктами Незламності у нас стає кожен будинок в кожному селі. Зараз маємо об’єднувати зусилля та допомагати один одному.

Просимо поставитись з розумінням до всіх позаштатних ситуацій, бо єдиний, хто в них виненце цинічний терористичний ворог – росія. З нашого ж боку, всі державні, комунальні та інші служби роблять все для того, щоб наблизити нашу Перемогу та забезпечити максимально можливі комфортні умови для кожного мешканця. Нам потрібно згуртуватись і пройти це випробування РАЗОМ! Тож будьмо відповідальними, незламними та єдиними! Разом до ПЕРЕМОГИ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь