Пошук

МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ В СТАРОСТАТАХ СТАЮТЬ ЗРУЧНІШИМИ

Дата: 18.01.2023 08:30
Кількість переглядів: 391

Жителі старостинських округів тепер мають можливість отримувати консультацію лікарів та деякі обстеження безпосередньо за місцем проживання. Це стало завдяки співпраці Біленьківського  ЦПМСД з Фемелі Хелс Інтернешнл (FHI 360), міжнародною некомерційною неурядовою організацією, що базується в Сполучених Штатах.

Перші робочі контакти, проведені в Марʼївській амбулаторії та Лисогірському фельдшерському пункті – в місцях надання первинної медичної допомоги, де фізично відсутні сімейні лікарі.

Положення укладеного Меморандуму передбачають надання послуг первинної медичної допомоги, клінічний нагляд пацієнтів, безкоштовне обстеження (запис та тлумачення ЕКГ, вимірювання тиску, глюкози крові).

Маємо надію, що при подальшій співпраці жителі громади також будуть безкоштовно отримувати медичні препарати, необхідні для лікування пацієнтів, при їх наявності у FHI 360.

А також у планах запрошувати мобільну бригаду та психосоціальну (психолога). Консультації будуть безкоштовними.

За попередніми домовленостями, консультації будуть надаватись двічі на місяць, до 20 осіб на день прийому. Слідкуйте за подальшими оголошеннями.

Записатись на прийом  можна в Марʼївській амбулаторії у медсестри Златової Н.М., в Лисогірському фельдшерському пункті - у медсестри Шуригіної Т.В., а також у старост за місцем проживання.                                                                                        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь