Пошук

ПІДТРИМКА СПОНСОРІВ ДУЖЕ ВАЖЛИВА ПІД ЧАС ВІЙНИ

Дата: 19.01.2023 08:30
Кількість переглядів: 422

Раніше слово «переміщення» означало лише звичайний процес руху. Студенти переїжджали у великі міста, люди вирушали у відрядження, змінювали місце проживання за власним бажанням.

З 2014 року слово «переміщення» в Україні асоціюється з війною, втратою дому, болем і тривогою. Внутрішньо переміщені особи живуть у постійному дисбалансі між адаптацією та надією повернутись додому.

Дуже важливо пам’ятати , що абсолютно кожному українцю є що сказати про цю війну. Ми ніколи заздалегідь не знаємо, який саме досвід пережила людина, але маємо безумовно його поважати, для цього не обов’язково знати всі деталі історій. Страхи, втрати, тривоги та трагедії супроводжують кожного українця.

Представники Біленьківської громади провели робочу зустріч з головою правління Запорізького благодійного фонду "Єдність за майбутнє" Тамарою Огородовою, під час якої було вивчено та проаналізовано потреби для внутрішньо-переміщених осіб, які проживають на території громади та сформовано план співпраці на 2023 рік.

Дякуємо нашим партнерам та друзям Запорізького благодійного фонду "Єдність за майбутнє" за підтримку у такий нелегкий час. Попри те, що всі люди різні, громадян об’єднують одні й ті самі почуття, переживання за своє життя, за дітей, за воїнів, за країну в цілому. А ще – усвідомлення причетності до чогось надважливого. Ми всі розуміємо, що від взаємодопомоги, чуйності та готовності об’єднатися, залежить спільна перемога.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь