Пошук

Сьогодні продовжимо нашу розповідь про діючі мистецькі колективи нашої громади

Дата: 24.04.2023 16:26
Кількість переглядів: 431

В Біленьківському будинку культури є дитячий аматорський колектив «Діамант», який був створений 15 грудня 2019 року. Очолює цей колектив Громов Роман Євгенійович, якого ми знаємо вже не перший десяток років, як музиканта і соліста на всіх концертних заходах в селі Біленьке. В репертуарі колективу пісні естрадного напряму.
Назва «Діамант» була придумана керівником, так як діамант являється багатогранним, коштовним, міцним та приваблює своєю красою.
За 3 роки існування склад колективу змінився, а першими учасниками були: солістка – Степаненко Каріна, ударна установка – Присяжнюк Марк, бас гітара – Біліба Ганна, ритм-соло гітара – Маслюх Альона, клавішники – Агрич Ганна і Серга Олександра. Майже всі учасники мають базову музичну освіту. Але, нажаль, жорстока війна змусила декількох наших діамантів залишити країну. На сьогоднішній день до колективу приєдналися клавішник і соліст – Брилістий Антон та бас гітара – Явор Ліза. Для повноцінного звучання їм не вистачає гітариста, тож запрошуємо долучитися до музичного мистецтва. 
Репертуар «Діаманту» вже налічує близько 30 пісень. Всі ви їх чуєте на наших концертах та у відеозаписах, а це: «Три поради», «Літній дощ», «Дівчина весна», «Ріка життя», «Мамин рушник», «Зима», «Бути вільним», «Ти моє диво», «Все подолаємо» та інші.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь