Пошук

ШАПОЧКА ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Дата: 25.04.2023 11:31
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

Шапочка Володимир Олександрович народився 22 травня 1981 року в селі Біленьке, Запорізького району, Запорізької області. Навчався в Біленьківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, після завершення здобуття освіти вступив на строкову військову службу в Збройних Силах України. Після проходження строкової служби працював у Біленьківській виправній колонії №99.

У вільний час захоплювався футболом, не просто переглядом матчів по телевізору або на стадіоні, а сам був членом футбольної команди «Надія», де грав не один рік. Але найбільшою любов’ю Володимира була його донечка, маленька Анна, за ради якої він жив.

За словами друзів він був надійним, добрим, спокійним, терплячим, хазяйновитим та турботливим, дуже любив дітей. Був справжнім товаришем на якого можна було покластися у будь якій ситуації. Кожен день народження друзів Володимира не обходився без його теплих та щирих привітань. Та особливо він піклувався про свою маму, допомагаючи їй у всьому.

Коли біда прийшла на наші землі, Володимир, як і всі наші герої відразу пішов захищати нашу Батьківщину. Він мріяв повернутися додому після завершення війни і жити щасливо та виховувати свою донечку. Але цю мрію відібрала 14 листопада 2022 року ворожа снайперська куля, на околицях населеного пункту Новодарівка, Пологівського району, Запорізької області, під час несення Володимиром вартової служби.


Похований 17 листопада 2022 року в с. Біленьке


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь