Пошук

Пищик Роман Анатолійович

Дата: 25.04.2023 12:01
Кількість переглядів: 599

Фото без описуПищик Роман Анатолійович народився 12 серпня 1979 року в селі Канівське, Запорізького району, Запорізької області. Закінчив Лисогірську школу. Навчався добре, особливо подобались алгебра та геометрія. Після закінчення 9 класів у 1994 році вступив до будівельного технікуму міста Запоріжжя. Навчався на автомеханіка і закінчив технікум на відмінно. У 1999 році був призваний на строкову військову службу в Збройних Силах України. Після завершення військової служби працював на комбінаті ‘’Запоріжсталь’’ укладальником-пакувальником металу. У вересні 2002 року одружився. Так утворилася щаслива сім’я, в якій народилася донька. Роман був чудовим сім’янином та опорою для батьків. На комбінаті ‘’Запоріжсталь’’ відпрацював більше як 15 років від працівника до бригадира ділянки. У 2014 році, після подій в країні, був призваний на військову службу по мобілізації. За рік служби, коли закінчився термін мобілізації, повернувся додому до мирного життя. У 2020 році звільнився з комбінату ‘’Запоріжсталь’’ і зайнявся приватною діяльністю.

На початку квітня 2022 року, після повномасштабного вторгнення росії в Україну, Роман пішов добровольцем на боротьбу з ворогом в лавах Збройних Сил України. Був направлений виконувати бойові завдання в Донецьку та Луганську області. Відважно і мужньо виконував свій військовий обов’язок.

Загинув вірний військовій присязі під час виконання бойового завдання в районі н. п. Діброва Сєвєродонецького району Луганської області. Похований на кладовищі села Канівське.

Герої не вмирають, а вічно живуть в наших серцях.


Похований 15 лютого 2023 року в с.Канівське


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь