Пошук

ОСТРЯНИЦЯ ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ

Дата: 16.06.2023 14:02
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

Остряниця Олександр Васильович народився 10.01.1972 року в селі Мала Токмачка Оріхівського району, Запорізької області, українець. Був четвертою дитиною в сім’ї.

В перший клас пішов в 1978 році в рідному селі, після закінчення школи вступив до Оріхівського ПТУ, де вивчився на водія з декількома категоріями.

В 1989 році пішов до лав Радянської Армії, де служив водієм 2 роки.

З дитинства тягнувся до техніки, ремонтував мопеди та мотоцикли.

На протязі життя працював в різних галузях, був за кордоном, працював будівельником, але найулюбленішим заняттям стала різьба по дереву. Так як Олександр був глибоко віруючою людиною, вирізав ікони з дерева та дарував їх церквам. В друзях у Олександра багато священників з міст Токмака та Запоріжжя, яким він допомагав всім чим міг, просив поради.

Олександр був доброю, порядною і дуже справедливою людиною, був контролером в громадській організації «ЧЕСНЕ ЗАПОРІЖЖЯ». Не залишався осторонь чужих бід та проблем, завжди приходив на допомогу.

У Олександра залишився 80 річний батько, доросла донька, брат та дві сестри. Останнім часом працював водієм вантажівки в Європі. 24.02.2022 року, коли Росія вторглася в Україну, Олександр повернувся з Європи та пішов добровольцем на фронт, воював під Вугледаром. На фронті почав писати вірші, ось його вітання з новим роком….. З Новим роком Україна, Моя рідна сторона. І Дрогобич і Петрович і уся Галичина. Щастя миру і свободи, Тільки гарної погоди, і в сім’ї і на дорозі, Щоб долать могли в спромозі, Негаразди будь які і завжди були крепкі. Хай вам стелиться гладенько, і котиться легенько, Заробити чималенько, Щоб усе було гарненько!!!

( з повагою Запорізькі вовки).

Загинув Олександр Васильович 6.06.2023 року під с. Новодарівка, Запорізької області від травм несумісних з життям. Слава герою!!!


Похований 14 червня 2023 року в селі Лисогірка 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь