Пошук

ТИМЧАСОВЕ ВЛАШТУВАННЯ ДИТИНИ

Дата: 06.07.2023 10:16
Кількість переглядів: 650

Фото без опису

 

Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866, передбачено, що дитина, яка залишилася без батьківського піклування, може бути влаштована, зокрема, у сім’ю родичів, знайомих,  сім’ю патронатного вихователя.
Крім того, на період надзвичайного або воєнного стану діти, які залишились без батьківського піклування, можуть бути  влаштовані у прийомні сім’ї,  дитячі будинки сімейного типу на умовах тимчасового влаштування. 
Дитина, в якої є родичі або інші особи, з якими в неї на момент залишення без батьківського піклування склалися близькі стосунки (сусіди, знайомі) та які бажають залишити її на виховання у своїй сім’ї, може ПЕРЕБУВАТИ В ЇХ СІМ’Ї ДО ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ ПРО ВЛАШТУВАННЯ ДИТИНИ. 
Якщо Вам стало відомо про факт залишення дитини без батьківського піклування, звертайтесь до Служби у справах дітей Біленьківської сільської ради, за адресою: с. Біленьке, вул. 30 Грудня, буд. 24, Запорізький район, Запорізька область.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь