Пошук

Щодо проведення опитування

Дата: 23.08.2023 10:59
Кількість переглядів: 272

Інформуємо Вас про те, що починаючи з 23 серпня працівниками Біленьківської сільської ради буде здійснюватись обхід вулиць з метою проведення опитування щодо певних даних домоволодінь. Надана Вами інформація буде внесена до книг погосподарського обліку. Для прискорення проведення опитування розроблено анкету з якою можна ознайомитись за посиланням.
Інформуємо детально щодо проведення опитування 
✅Відповідно до Наказу Держстату від 11.04.2016 № 56 сільська рада збирає відомості, які накопичуються та систематизуються і являють собою погосподарський облік, який передбачає опис домогосподарств за затвердженою формою. 
✅Облік не передбачає реєстраційних дій, опису особистого майна і не несе жодних правових наслідків та податкових зобов’язань для об’єктів, відносно яких він здійснюється. 
❗️Вхід працівників сільської ради  на територію домогосподарств для проведення опитування Інструкцією не передбачено. Відомості вносяться на підставі візуального огляду та зі слів власників.  

✅Інформація постійно узагальнюється  та надається відповідним міністерствам, відомствам та фондам.  Зазначимо, що дані опрацьовуються узагальнено без прив’язки до адрес, власників або телефонів. 
З 01.07.2023 на всій території України карантин, встановлений з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 скасовано, що надає можливість здійснення обходів території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь