Пошук

ТЕМЧЕНКО ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Дата: 29.08.2023 15:05
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Темченко Юрій Володимирович народився 13 вересня 1977 року в селі Біленьке. З першого по восьмий клас навчався в Біленьківській загальноосвітній школі. З самого дитинства проявляв не аби яку любов до техніки, особливо автомобільної, тому з 1992 по 1994 навчався в коледжі, де здобув професію автослюсара і з задоволенням працював за вибраною професією.

Але Юрій любив не лише автомобілі, особливе місце в його житті займала музика. Він навчався грі на баяні у Біленьківській музичній школі, грав в оркестрі при музичній школі, а також в вокально-інструментальному ансамблі «Сувенір». Сам писав тексти до пісень, музику в співавторстві зі своїми друзями, з якими потім і виконував ці пісні.

Юрій був доброю, життєрадісною та веселою людиною, любив життя, завжди приходив на допомогу, коли це було потрібно. Мав багато друзів, мріяв про сімейне життя, але війна не дала його мріям здійснитись.

Коли почалась повномасштабна війна, Юрій не залишився осторонь і 1 квітня 2022 року добровольцем пішов воювати та захищати наші землі від рашистської навали.

Загинув в зоні бойових дій під час виконання наказу по захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Ольгівське, Пологівського району, Запорізької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь