Пошук

НЕПІЧІЙ АНТОН МИКОЛАЙОВИЧ

Дата: 29.08.2023 16:41
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Непічій Антон Миколайович народився 3 червня 1995 року в селі Біленьке. В 2002 році пішов у перший клас, в 2013 році закінчив Біленьківську загальноосвітню школу. Після школи навчався на каменяра в професійно-технічному училищі.

Антон був працьовитим, тож після завершення навчання почав працювати на будівництвах як в місті Запоріжжя, так і в Києві, також у нього був хист до кулінарії.

Зі слів рідних, Антон був дуже доброю, світлою, щирою, спокійною та турботливою людиною. Він дуже любив дітей та легко знаходив з ними спільну мову, мав багато друзів, завжди старався підтримувати зв’язок з рідними.

У 2020 був призваний на строкову військову службу до лав Національної Гвардії України. Під час повномасштабного вторгнення був мобілізований.

Антон був молодим, сповненим жаги до життя чоловіком, у якого було багато мрій та планів. У нього попереду могло бути все життя, але клята війна зруйнувала все… На жаль, 20 липня 2023 року життя Антона відібрала важка хвороба, яка почала загострюватись під час його служби…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь