Пошук

ЛАВРІНЕНКО ВОЛОДИМИР ВІКТОРОВИЧ

Дата: 19.09.2023 12:13
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Лавріненко Володимир Вікторович народився 17 серпня 1977 року у селі Біленьке, у люблячій та дружній родині. Навчався в Біленьківській загальноосвітній школі, дуже цікавився історією, читав багато книжок. Мріяв стати військовим тому планував вступити до Чернігівського військового закладу, але захворів і не зміг вдало скласти іспити, через що прийняв рішення вступити на історичний факультет Запорізького національного університету, де навчавсь 5 років.

Володимир був добрим, спокійним, розсудливим, не любив сварки. Дуже любив батьків та дружину, піклувався про їх почуття. Мав багато друзів, був душею компанії та дуже життєрадісною людиною. Йому подобалось проводити час активно. Обожнював подорожувати, ходити в походи. Побував у всіх куточках нашої країни, та відвідав багато інших країн. Захоплювався дайвінгом та підводним полюванням, навіть, навчав початківців дайвінгу.

Мрію стати військовим Володимир не полишав ніколи. Займався страйкболом у складі команди KSK, приймав участь у змаганнях та разом з командою займали призові місця, де відшліфовував військові навички, які стали йому у нагоді.

З перших днів повномасштабного вторгнення Володимир став на захист Батьківщини, бо він просто не міг залишатись осторонь. Служив він в розвідувальному відділенні, тому постійно знаходився в небезпеці і навіть отримавши поранення він відновився та відразу повернувся на службу.

10 березня 2023 року життя такої яскравої людини обірвалось… Володимир віддав найцінніше – власне життя. Загинув під час виконання бойового завдання по захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Макіївка, Луганської області, але ми завжди будемо берегти пам’ять про нього бо ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь