Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта: проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна та Методики розрахунку орендної плати за ком

Дата: 14.09.2023 13:59
Кількість переглядів: 32

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта:

проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна та Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Біленьківської сільської територіальної громади

Запорізького району Запорізької області»

 

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області «Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна та Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Біленьківської сільської територіальної громади Запорізького району Запорізької області».

Розробники:  начальник відділу економічного розвитку та інвестицій, комунальної власності, містобудування, архітектури, житлово - комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету.

Проект спрямований на раціональне, економне та ефективне управління ресурсами територіальної громади, для врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності Біленьківської сільської ради.

Мета проекту рішення: 

- створення єдиного організаційно-економічного механізму справляння плати за оренду комунального майна територіальної громади;

- недопущення суперечливих ситуацій;

- забезпечення дохідної частини сільського бюджету;

-виконання програм соціально-економічного розвитку об'єднаної територіальної громади;

- забезпечити відкритість процедури, прозорість дій органу місцевого самоврядування.

Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про оренду державного та комунального майна» № 157-ІХ від 3 жовтня 2019 року, Постанова Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Постанова Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2020 року № 820 «Про затвердження примірних договорів оренди державного майна», Постанова Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 630 «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майно».

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Біленьківської сільської ради  http://bilenke-silrada.gov.ua, 14 вересня 2023 року.

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 30 календарних днів з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до Біленьківської сільської ради за адресою: 70441, Запорізька область, Запорізький район, с. Біленьке, вул. Центральна, буд. 4 – В, телефоном: тел.(061) 287 32 71, або на електронну адресу bilenkivska.silrada@ukr.net

 

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь