Пошук

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Дата: 01.12.2022 10:23
Кількість переглядів: 42

Щороку з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». ЇЇ метою є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
В рамках цьогорічної акції проведено тренінг для працівників служб, які здійснюють діяльність в сфері запобігання та протидії домашньому насильству. Ціллю заходу було напрацювання навичок ідентифікації та реагування на випадки домашнього насильства, насильства щодо дітей, алгоритму взаємодії та надання психо-соціальної допомоги постраждалим.
Також удосконалено механізм запобігання та протидії домашньому насильству, координації спільних дій представників служб, що здійснюють діяльність в сфері запобігання та протидії домашньому насильству.
Серед учасників заходу були присутні голова ГО «Безпечний простір» (https://www.facebook.com/prostir.zp) Тимофій Сайтарли (https://www.facebook.com/TimSait) та заступник керівника сектору протидії домашньому насильству Запорізького райуправління поліції Євгеній Токарєв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь