Пошук

РОЗПОЧИНАЄМО РОБОТУ З ПЛАНОМ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дата: 10.01.2024 14:51
Кількість переглядів: 86

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 18 липня 2023  № 731 «Про затвердження порядків з питань відновлення та розвитку регіонів і територіальних громад», на території нашої громади розпочато роботу над розробкою Плану відновлення та розвитку території Біленьківської сільської територіальної  громади Запорізького району Запорізької області (далі – План).

Ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку нашої громади. За допомогою Плану ми зможемо спрогнозувати свій розвиток, збалансувавши побажання різних груп населення громади, наявних на нашій території ресурсів та обмежень (у тому числі – безпекового характеру).

Якісно пропрацьований План – це документ, щодо дозволить запланувати головні вектори розвитку й відновлення нашої громади, покращить інвестиційний клімат, підвищить шанси на отримання міжнародної та державної допомоги.

Кожен з Вас може долучитися до цього процесу та вплинути на подальший розвиток громади та створення таких просторів в населених пунктів, які будуть максимально комфортними для Вашого життя.

Зі змістом рішення виконавчого комітету Біленькіської сільської ради «Про розробку Плану відновлення та розвитку території Біленьківської сільської територіальної громади Запорізького  району Запорізької області» від 09 січня 2024 року № 01 Ви можете ознайомитись тут.

Нам дуже важливо почути думки кожного мешканця та мешканки, а також внутрішньо переміщених осіб щодо відновлення територіальної громади

Пропозицію ви можете надати шляхом заповнення встановленої форми опитувальника  та надіславши його поштою на адресу: 70441, Запорізька область, Запорізькій район  с. Біленьке, вул. Центральна, 4В, або на електронну адресу: otg_gkh@ukr.net

Усі зібрані матеріали будуть зареєстровані, опрацьовані, систематизовані й прийняті до розгляду при розробці проєкту Плану відновлення та розвитку громади.

Опитування буде тривати включно до 15.02.2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь