Пошук

Щоденна загальнонаціональна хвилина мовчання

Дата: 30.09.2024 14:15
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

З метою вшанування світлої пам’яті героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України, на виконання Указу Президента України від 10.03.2022 № 143/2022 “Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, рішення Ради оборони в Запорізькій області від 24.09.2024 № 191, згідно з розпорядженням сільського голови  від 26.09.2024 101, просимо забезпечити щоденне проведення хвилини мовчання у підпорядкованих Вам установах, підприємствах, закладах, організаціях та субєктах господарювання всіх форм власності.

Хвилина в нашому щоденному марафоні справ – це зовсім мало. Але саме так ми можемо продемонструвати нашу повагу до тих, хто поліг у боях, захищаючи українців і Україну.

Зупиніться на хвилину та згадайте, завдяки кому ви можете їхати на роботу, вести дитину до школи або йти у справах. Наші Герої житимуть, доки ми про них пам’ятаємо.


О 9:00 починається загальнонаціональна хвилина мовчання/гімн з дикторським текстом. Слава Україні! Героям слава!!!

https://youtu.be/f5_Wa4qEvi4

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь